IDENTIFIKOHU

“Nepunesit Civil” ne kuptim te ketij ligji jane ata nepunes te institucioneve te administrates publike te nivelit qendror apo vendor, te cilet ushtrojne autoritetin publik, ne detyra te natyres drejtuese, organizuese, mbikqyrese apo ekzekutuese, percaktuar sipas nenit 11 te ligjit te Statusit te Nepunesit Civil

Hyr Trajnime Pyetje per Trajnim Regjistrohuni
Regjistrohu/Profil  
Albanian English
Një tjetër hap i rëndësishëm në përpjekjet tona të vazhdueshme për modernizimin e Administratës Publike.

Të gjitha institucionet e administratës shtetërore tani e tutje do të duhet të përdorin një sistem unik dhe të standardizuar për të hartuar dhe menaxhuar pagat e punonjësve të tyre.

Sot së bashku me Ministren për Inovacionin dhe Administratën Publike si dhe zv.ministrin e Financave prezantuam përpara rreth 350 punonjësve të sektorëve të financave në institucione të ndryshme shtetërore, sistemin e ri informatik, i cili do të vendosë një standard të ri në kalkulimin e pagave të të gjithë punonjësve në administratën publike.


#administratëmoderne #DAP
 
  • eve2
  • eve1
  • eve5
  • eve4
  • eve3
  • eve2
  • eve1
  • eve5
  • eve4
  • eve3